کد خبر: ۳۰۱۷۱۲
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۱ - 2022March 30
رئیس بنیاد شهید بیان کرد؛
سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به همراه جمعی از معاونین و مدیران بنیاد شهید، در بیمارستان فوق تخصصی ساسان حضور پیدا کردند و از جانبازان و بیماران ایثارگر بستری در این بیمارستان عیادت کردند.
شفاآنلاین>سلامت>رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با حضور در بیمارستان فوق تخصصی ساسان و بخش آی سی یو این بیمارستان از جانبازان و بیماران ایثارگر بستری در این بیمارستان عیادت کرد.

به گزارش شفاآنلاین:سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به همراه جمعی از معاونین و مدیران بنیاد شهید، در بیمارستان فوق تخصصی ساسان حضور پیدا کردند و از جانبازان و بیماران ایثارگر بستری در این بیمارستان عیادت کردند.

وی ضمن تبریک سال نو به جانبازان و ایثارگران بستری در بیمارستان ساسان، در گفتگو با رئیس بیمارستان ساسان و کادر پزشکی بیمارستان، از نزدیک در جریان روند درمانی آنها قرار گرفت.

در این دیدار، علیرضا توکلی مهرجردی رئیس بیمارستان ساسان به ارائه گزارشی از وضعیت درمانی جانبازان و ایثارگران بستری در بیمارستان پرداخت.

رئیس بیمارستان ساسان در این دیدار نوروزی که با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و پزشکان و کادر درمان و مدیران بیمارستان ساسان برگزار شد، گزارشی از وضعیت بیمارستان نیز ارائه کرد.

وی با اشاره به تدوین راهبردهای کلان توسعه و بهبود مستمر کیفیت در این بیمارستان و پایش شاخص‌های مختلف گفت: در حال حاضر بیمارستان ساسان حدود ۸۰۰ نیروی انسانی دارد و ۳۲۰ پزشک با بیمارستان همکاری دارند که از این تعداد ۲۵۰ پزشک به صورت فعال در بیمارستان حضور دارند.

وی افزود: این بیمارستان در فضای ۱۲ هزار مترمربع واقع شده است و دارای بخش‌های مختلف شامل بخش‌های بستری، سرپایی و خدمات کلینیکی و پاراکلینیکی است؛ البته کلینیک ویژه جانبازان شیمیایی داریم که بیماران ارجاعی و جانبازان شیمیایی را درمان می‌کند.

رئیس بیمارستان ساسان همچنین ضمن بیان این مطلب که روزانه ۱۲۰۰ مراجعه کننده سرپایی و ماهانه ۱۲۰۰ نفر بستری داریم، گفت: بیمارستان با ۲۰۳ تخت فعال فعالیت می‌کند و ضریب اشغال تخت در بیمارستان به طور متوسط ۸۵ درصد و متوسط اقامت بیماران در بیمارستان ۵.۲ است.

وی در ادامه، وضعیت درآمدی بیمارستان در طی سال‌های گذشته را مورد اشاره قرار داد و متذکر شد: با بهره برداری از ظرفیت‌های خالی، مدیریت هزینه و نوآوری در خدمات بیمارستان و راه اندازی تجهیزات نوین، موفق شدیم که درآمد بیمارستان را افزایش دهیم و سود حاصله را صرف اقلام توسعه‌ای و سرمایه‌ای بیمارستان کردیم.

وی تصریح کرد: اگرچه صنعت بیمارستان داری در حوزه سلامت، سود ده نیست و برای سوددهی در این حوزه بایستی در قالب بیمارستان خصوصی هزینه‌های مازاد را خارج از تعرفه‌های بیمه‌ای از بیمار دریافت کرد و یا در قالب بیمارستان‌های دولتی، از بودجه‌های دولتی بهره مند بود اما خوشبختانه ما در بیمارستان ساسان موفق شدیم که با مدیریت بهینه هزینه، این چالش را مرتفع کنیم.

توکلی عنوان کرد: در طی این مدت، موفق شدیم که ۴ هزار متر فضای فیزیکی بیمارستان را بازسازی و حدود ۶۵ هزار متر را نوسازی کنیم و ۲ هزار متر فضا را هم به فضای درمانی اضافه کردیم.

وی از برنامه‌های سال ۱۴۰۱ بیمارستان ساسان در راه اندازی بخش هسته‌ای، توسعه بخش سرپایی، NICU و احداث بیمارستان جدید خبر داد و گفت: در دو سال و اندی که بیماری  کرونا رواج دارد، بیمارستان ساسان حدود ۴ هزار نفر بستری داشت و با حمایت‌های جناب آقای دکتر عباسپور، معاونت محترم بهداشت و درمان بنیاد شهید موفق به تأمین به موقع دارو برای بیماران شدیم.

وی در پایان این نکته را مورد تاکید قرار داد که شعار ما در بیمارستان ساسان همواره نهادینه سازی شاخص‌های استاندارد بوده است.

در ادامه عبدالرضا عباسپور معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید نیز ضمن تشکر و قدردانی از کادر درمان و کارکنان بیمارستان ساسان گفت: بیمارستان ساسان مرکز ارجاع تمام بیماران بدحال به خصوص جانبازان است؛ همواره در زمانیکه جانبازان عزیز ما دچار مشکلات خاص جسمی می‌شوند، محل ارجاع بیمارستان ساسان است. بعضاً پیش آمده است که ما تخت خالی در بیمارستان نداشتیم اما همکاران در این بیمارستان، با استان‌های ما همکاری کردند و تلاش بر رفع نیاز و بستری بیماران داشتند.

وی افزود: در سال هال گذشته تلاش کردیم که با کار تیمی و نشست‌های تخصصی متخصصین، بیماران را معاینه و درمان می‌کنند و خوشبختانه نتایج خوبی گرفته شده است.

معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید همچنین از همکاری بیمارستان ساسان با پروفسور اشتانسل پزشک آلمانی و بیمارستان آلمان برای درمان جانبازان شیمیایی اشاره کرد.

در این مراسم همچنین دکتر محمودی متخصص اورژانس بیمارستان ساسان نیز ضمن اشاره به شیوع ویروس  کرونا در کشور گفت: ایثار، گذشت، جان فشانی و جهاد پزشکان و پرستاران در بیمارستان ساسان در دوران کرونا مشابه صحنه‌هایی بود که در خط مقدم عملیات جنگ دیدیم؛ همه پای کار آمدند و کمک کردند. در موج پنجم کرونا در مردادماه ۱۴۰۰ حدود ۱۱ هزار بیمار کرونایی در اورژانس بیمارستان ساسان پذیرش شدند و همه به دارو نیاز داشتند و به سرعت داروهای آنها تأمین می‌شد.

پس از ارائه گزارش رئیس بیمارستان ساسان و معاونت بهداشت و درمان بنیاد شهید، قاضی زاده هاشمی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از تلاش‌ها و زحمات صورت گرفته در خدمت رسانی به جانبازان و ایثارگران و خانواده‌های آنها قدردانی کرد.

وی در نشست با مسئولان و کارکنان بیمارستان فوق تخصصی ساسان، ضمن تبریک سال نو و قدردانی از تلاش پزشکان و پرستاران و کادر درمان بیمارستان ساسان گفت: شما عزیزان با خدمت به ایثارگران مجاهدین در راه خدا هستید و این جای قدردانی و شکرگزاری دارد. خدمت به بشریت مقدس و خدمت به ایثارگران مقدس‌تر است و پرستاری از مادران شهدا توفیق الهی است و جای تشکر دارد.

قاضی‌زاده هاشمی ادامه داد: بنیاد شهید و امور ایثارگران وظایف متنوعی از جمله تأمین معیشت، اشتغال، تحصیل و … برای جامعه ایثارگری به عهده دارد و البته ارائه خدمات در حوزه بهداشت، سلامت و درمان مهم‌تر از واجبات اساسی در بنیاد شهید و امور ایثارگران است زیرا والدین شهدا پا به سن گذاشته‌اند و مجاهدان و رزمندگان طبق فرمایش شهید سلیمانی بعد از جنگ خیبر دچار عوارض شیمیایی شده‌اند و نیاز به خدمت رسانی دارند.

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه متأسفانه مشکلات اقتصادی در زندگی ایثارگران وجود دارد، افزود: با توجه به این مشکلات ایثارگران به خدمات و مراقبت بیشتری نیاز دارند. این مراقبت‌ها در سه سطح خدمات درمانی شامل خدمات بستری و سرپایی، خدمات مددکاری و خدمات تفریحی است و باید جامعه هدف ما تحت رصد و آموزش باشند تا دانش آنها همواره ارتقا یابد.

سیاست بنیاد ارائه خدمات در منزل به بیماران ایثارگر است

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: در سطح بعدی باید خدمات نقاهتگاهی و مراقبت دائمی از بیماران ایثارگر ارتقا پیدا کند. سیاست بنیاد ارائه خدمات در منزل به بیماران ایثارگر است که به تقویت ابعاد عاطفی نیز می‌انجامد. مراکزی مانند مجموعه فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار نیز مورد نیاز است که به این عزیزان خدمات تفریحی ارائه کند.

قاضی‌زاده هاشمی در تشریح خدمات درمانی مورد نیاز برای جامعه ایثارگری افزود: این خدمات شامل دو سطح خدمات بستری و سرپایی است و لازم است که این دو در کنار هم رشد پیدا کنند نه اینکه رشد کاریکاتوری داشته باشند. لازم است که هزینه‌ها کنترل شود و سرمایه‌گذاری بلندمدت انجام شود و با توجه به اینکه جمعیت کشور رو به سالمندی است این خدمات در طولانی مدت نیز قابل استفاده است.

معاون رئیس جمهور با اشاره به ضرورت گسترش شبکه درمانی در سراسر کشور گفت: باید مدت بستری بیماران کاهش و مدل‌های شبکه‌های درمانی استانی گسترش یابد و این نیاز به کار و تحول انقلابی دارد. در حوزه گسترش تخت‌ها باید به ۵ هزار تخت در حوزه اعصاب و روان و ۵ هزار تخت عمومی دست پیدا کنیم، هم‌اکنون در کشور نزدیک یک هزار و ۱۰۰ تخت در حوزه اعصاب و روان و نزدیک ۲ هزار تخت عمومی در اختیار داریم که لازم است این آمار به ۱۰ هزار تخت برسد.

معاون رئیس جمهور ضمن تأکید بر حمایت از توسعه مراکز درمانی بیمارستان ساسان گفت: بخشی از بودجه بنیاد شهید و امور ایثارگران در سال جدید به حوزه درمان و سلامت ایثارگران اختصاص یافته است. باید پروژه‌های نا تمام کلنگ زده به سرانجام برسد و زمان پایان پروژه‌ها به کمتر از دو سال کاهش یابد.

قاضی‌زاده هاشمی در پایان ضمن تبریک مجدد سال جدید و آرزوی توفیق و سلامتی برای کادر بیمارستان فوق تخصصی ساسان خطاب به مسئولان این بیمارستان، گفت: امیدوارم سال پر خیر و برکتی داشته باشید و با کار جهادی در خدمت به جامعه ایثارگری و انجام پروژه‌ها موفق و مؤید باشید.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: