کد خبر: ۳۴۲۸۰۰
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024April 20
هنگام فوت کردن به غذا دی اکسید کربن با غذا مخلوط میشود و موجب تولید ماده مضر برای بدن میشود و با خون ترکیب میشود که عامل بیماری های بسیاری می باشد.
شفاآنلاین>سلامت>طبق تحقیقات پزشکی هوای دهان از دو اکسیژن و یک هیدروژن مرکب شده است هنگام بازدم اکسیژن تبدیل به  دی اکسید کربن می شود.

 به گزارش شفاآنلاین:هنگام فوت کردن به غذا دی اکسید کربن با غذا مخلوط و موجب تولید ماده مضر برای بدن  می شود این ماده مضر  با خون ترکیب شده و عامل  بیماری های  پوکی استخوان ، ضعف عضلانی، کمبود حافظه و ایجاد سنگ کلیه می شود و بر روی باروری مردان نیز تاثیر سوء می‌گذارد.

همچنین خیلی از ویروس های بدن با تنفس از بدن خارج می شوند اما با فوت کردن به غذا جذب غذا شده و مجددا به بدن بر میگ ردد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: